Close
Login to Your Account
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    May 2020
    Location
    Posts
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Question Stratasys Objet30 Missing layers

    Hello!

    My Objet30 now missing first material layers when printing, after i made Heads Filling Calibration.

    Please check photos:

    This is how it should be:
    o2MPp4AS-b4.jpg

    This is how it print now:
    T9bikiLgMS8.jpg

    As you can see - model placed at Build Tray missing material, its only support.

    Anyone know how to solve this?

    Thanks!


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NEED HELP Missing MOLOKAI folder on stratasys hard drive.
    By Paisleypcdoc in forum Stratasys
    Replies: 1
    Last Post: 03-18-2020, 08:32 AM
  2. NEED HELP uPrint upgrade (.upg) files missing from CatalystEX
    By zugzwang in forum Stratasys
    Replies: 3
    Last Post: 10-08-2019, 03:57 PM
  3. NEED HELP Objet30 Help
    By ScottyJJ in forum General 3D Printer Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-17-2017, 04:03 PM
  4. NEED HELP Model stops printing after a few layers
    By goldbeezie in forum Beginners (New to 3D Printing)
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-2014, 09:44 AM
  5. Objet30 Pro
    By 3DPFadmin in forum General 3D Printer Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-19-2013, 03:13 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •