Close
Login to Your Account
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    Mar 2022
    Location
    Posts
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Build plate adhering issues

    I have been having an issue where items are printing but not printing, leaving an odd gap between the build plate and the start of the base layers. I attatched a picture showing the front side (where the issue normaly is). I have tried multiple slicing methods, increasing layers and cure time for bottom layer up to 12 layers and 100 seconds(at the highest), and ive adjusted a few of the other properties as well just to see. I did replace my FEP film before the print i have pictured, and i have re zeroed everything to make sure its flat. My built plate does have scratches on it but i would say its much worse on the side that adheres better. I am guessing it has something to do with my build plate, I clean it with alcohol between each print.

    Assuming i need a new build plate, but wanted to be sure it couldn't be a different issue i am missing.
    Attached Images Attached Images


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 01-20-2022, 09:46 AM
  2. Adhering metals
    By Usrfive in forum Post-Production Tools & Techniques
    Replies: 0
    Last Post: 01-02-2022, 03:31 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 03-24-2016, 01:28 AM
  4. NEED HELP Warping of PLA on print plate
    By dkeeling in forum Beginners (New to 3D Printing)
    Replies: 13
    Last Post: 02-13-2014, 02:11 PM
  5. hot plate or not
    By 3DPFadmin in forum DIY 3D Printer Machine Mechanics
    Replies: 1
    Last Post: 01-04-2014, 11:25 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •