Close
Login to Your Account
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    May 2019
    Location
    Posts
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Ender 3 with MKS Gen L with TMC2208 drivers

    Hi all.
    I've installed a MKS GEN L on my Ender 3.
    I have two versions of the TMC2208 drivers. I have v1.0 with 2 pads and v1.2 with 3 pads.
    I have followed Michael @ TeachingTech's steps as per this video:



    The v1.2 drivers are working and I'm getting a response in Ocotprint when running the M122 command.
    However the v1.0 driver is showing 0's as below:
    Recv: Driver registers: X = 0xC0:0B:00:00Recv: Y = 0xC0:0B:00:00Recv: Z = 0x00:00:00:00Recv: E0 = 0xC0:0E:00:00

    I have joined the 2 pads on the bottom and run a Y wire from the v1.0 driver.
    I also notice that when I move the Z axis 1mm (the v1.0 is on the Z axis), the motor actually moves about 10mm. What could be causing this? Seems like the v1.0 driver is defaulting to legacy mode perhaps?

    Cheers
    Hunt


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DISCUSSION help end of filament on creality ender 3.
    By didiersee in forum Beginners (New to 3D Printing)
    Replies: 0
    Last Post: 02-03-2019, 10:34 AM
  2. NEED HELP creality ender 3 - what am i doing wrong ? Slighly failed prints
    By reszkov in forum Beginners (New to 3D Printing)
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-2019, 02:09 AM
  3. NEED HELP problem building creality ender 3
    By Cubsterky in forum Beginners (New to 3D Printing)
    Replies: 0
    Last Post: 01-29-2019, 08:22 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •