Close
Login to Your Account
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    May 2020
    Location
    Posts
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Extruder switches off the instant the print is started

    I have a Prusa Clone which worked fine for a few weeks. It now heats to the right temperature on both the bed and the extruder and if I don't initiate printing it will stay at that temperature for as long as I leave it. As soon as I instruct the printer to print the extruder switches off. The bed remains at the correct temperature without a problem. I have swapped the extruder with a new one and got exactly the same result. Any suggestions welcomed!


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NEW PRODUCT The Twinstant: an instant high-resolution full-body 3D capture system
    By richardb in forum Manufacturer News & Announcements
    Replies: 1
    Last Post: 03-22-2017, 03:45 AM
  2. NEED HELP Extruder loses temperature when print starts
    By arehn2 in forum Beginners (New to 3D Printing)
    Replies: 2
    Last Post: 03-20-2017, 08:07 AM
  3. Prusa i3 Daul extruder 3d printer print video
    By xueer3D in forum Websites Links and Videos
    Replies: 0
    Last Post: 04-21-2015, 11:32 PM
  4. JUST IN Getting started in 3D
    By chris2009 in forum United States Club House
    Replies: 1
    Last Post: 02-10-2014, 02:04 PM
  5. Started with a Lutzbot
    By 3DPFadmin in forum Beginners (New to 3D Printing)
    Replies: 5
    Last Post: 12-20-2013, 11:21 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •