Close
Login to Your Account
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    May 2020
    Location
    Posts
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Red face Ender 5 reverts back to home screen whenever trying to preheat nozzle or bed.

    Ender 5, everything else seems to be working fine. Nozzle homes normally, bed leveled normally, steppers all work. Loaded with PLA and trying to heat nozzle machine indicates power load and immediately returns to home screen with nothing happening. This occurs whenever I try to heat the nozzle or bed from "prepare" or if running "Print from TF card". Accepts TF card, begins procedure, shows heating bed then behaves like overload or something and returns to home screen. Any help greatly appreciated.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NEED HELP Printer LCD Glitches After Starting Preheat
    By Ardy123 in forum Beginners (New to 3D Printing)
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2017, 01:43 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-11-2017, 10:03 AM
  3. For Sale Z605S Reprap Prusa I3 3D Printer DIY KIT with LCD Screen
    By makeralot in forum 3D Printer Parts
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2016, 10:31 AM
  4. News Man to 3D Print His Own Home in His Own Home
    By 3DPFadmin in forum Manufacturer News & Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 05-13-2014, 05:50 PM
  5. Prusa Nozzle V2 for 3mm filament with .4mm nozzle
    By 3DPFadmin in forum Extruder Heads & Heated Beds
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2014, 03:05 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •