Close
Login to Your Account
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22
  1. #11
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    italy
    Posts
    14
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Checked umbilical cable, all 32 cables are ok, no short.
    Tomorrow i will restart the machine to see exactly when it goes in shutting down.

    Inviato dal mio HUAWEI VNS-L21 utilizzando Tapatalk

  2. #12
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    italy
    Posts
    14
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    tomorrow i will post a video

  3. #13
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    italy
    Posts
    14
    Downloads
    0
    Uploads
    0






    So when i start the machine , all it's running well, temperature, calibration all ok.
    Than if i do maintenance, or i do nothing, and the machine stay in waiting for part, after a little bit time the machine goes in 14 39 error.
    Here you can see exactly when the machine goes in stop after pushing maintenance button.

    If i remove the model fire rod, when i start the machine, after the calibration it goes in 14, 133 error, and that ok.

  4. #14
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    italy
    Posts
    14
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    another detail:
    i decided to repair my self my machine because last month i called the Stratasys technical assistance, for help me and they do this:

    1. Check thermocouple wire for damage.
    2. Operating temperature to be 18 C (64.4 F)
    Note: Head Thermocouple is OPEN 3. Using a meter, check to see if thermocouple is open at head.
    4. Open may be in umbilical head cable.
    Gen 2 - Check J10 on the PDB Gen 3 - Check J9 on the PDB
    5. Check/reseat the connectors on the head board.
    6. Check for unseated pins in J10 of the umbilical cable.
    7. Check the component leads on back of Head Board are not shorting to the translator
    9. Replace the head board

    So changed with new TC amp board, new toggle head board, and new PDB board, no problem solved
    After all this the ask me 1000€ for the calling, but they didn't tell me what the problem is.

    So the told me you must change completly the head, my question is why?

    Another friend told me yes you have checked the thermocouple, and there are no problem, but maybe the thermocouple goes in fail at high temperature.

    So that is all, i don't know how to do now

  5. #15
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Posts
    65
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Pull the config file from the system and upload it to a drop box or something. You could also email it to me. PM for email address.

  6. #16
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    italy
    Posts
    14
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    PM sent thanks Sharp

  7. #17
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    italy
    Posts
    14
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Hi Sharp any news?

  8. #18
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Posts
    65
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    back in the office now after a hectic few weeks. Pm Sent to you.

  9. #19
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    italy
    Posts
    14
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    umbilical cable changed but problem not solved yet. always 14 39 error

  10. #20
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    italy
    Posts
    14
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    PROBLEM SOLVED changed the thermocouple, now it's running well.

    when i tested the original thermocouple with a multimeter, it was ok, and this fact make me in a mistake.

    Thanks to all for the help, and a very thanks to Sharp.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NEED HELP Dimension Elite error 14, 101
    By gion87 in forum Stratasys
    Replies: 5
    Last Post: 09-16-2016, 04:24 PM
  2. NEED HELP Dimension BST 768 Error 14,8
    By loserwill in forum Stratasys
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2015, 05:54 PM
  3. NEED HELP Dimension SST 1200ES Error Code 14, 133
    By qtidesign in forum Stratasys
    Replies: 2
    Last Post: 09-23-2015, 09:44 AM
  4. NEED HELP Stratasys Dimension SST error 14, 101
    By saturn66661 in forum Beginners (New to 3D Printing)
    Replies: 2
    Last Post: 04-20-2015, 06:18 AM
  5. NEED HELP stratasys dimension bst 768 error 14.7
    By Cruzebabuze in forum Stratasys
    Replies: 4
    Last Post: 02-17-2015, 05:31 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •